Ota yhteyttä, kun tarvitset
ammattitaitoista ja osaavaa palvelua.
Kerro tarpeesi, me täytämme ne!

Palvelut

Elementtitalojen saumat ovat oleellinen osa talon julkisivua. Suomen vaativissa sääoloissa materiaali elää ja sauma on tehtävä elastisena. Saumaustöitä tehdään myös talvella, kunhan pinnat ovat kuivia. Saumausmateriaali kestää pakkasen.


Elementtisaumaus

Teemme kaikkien elementtitalojen julkisivujen saumaukset pitkällä kokemuksella.


Uudelleensaumaus

Elementtisauman käyttöikä on noin 15-20 vuotta. Pyydä tarjous uudelleensaumauksesta.


Elastinen viimeistelysaumaus

Viimeistelysaumaus antaa lopullisen ilmeen esimerkiksi märkätiloissa ja muissa laatoitetuissa kohteissa.


Äänieristesaumaus

Seinärakenteiden saumaus ääntä eristävällä materiaalilla mahdollistaa esimerkiksi julkisissa rakennuksissa vaadittavan vaimennustason.


Saumauskorjaus

Joskus taloyhtiössä selvitään saumauskorjauksella, jos suurin osa saumoista on kunnossa. Estä vahingon eteneminen ja pyydä tarjous saumauskorjauksesta.


Palokatkosaumaus

Palokatkosaumauksen tarkoituksena on estää palon leviäminen putkien, kaapaleiden, hormien tai muiden läpivientien kautta. Palosaumaus tehdään palonkestävällä materiaalilla ja sopivilla työmenetelmillä.


Betonivauriokorjaus

Betonipinta voi vaurioitua useista syistä. Korjauksessa on otettava varmistettava uuden betonin tartunta. Betonikorjaustöissä säävaraus.


Nostolava-autotyöt ja vuokraus

Vuokraamme nostolava-autoa ammattitaitoisen työhön osallstuvan kuljettavan kanssa. Nostolava-auto on loistava apuväline korkealla tapahtuviin huoltotöihin kuten rännien puhdistamiseen, lumenpudotukseen katoilta, katulamppujen vaihtoon jne.

Töissämme muodostuu rakennusjätettä, joka lajitellaan rakennuspaikalla ja toimitetaan asianmukaisesti jatkokäsiteltäväksi.


Laaja kokemuksemme rakennusalalta mahdollistaa meille monipuoliset tehtävät rakennuksilla. Jos emme tässä listanneet työtä, ei se tarkoita ettemme sitä tekisi. Kysy rohkeasti projektin ohella tehtäviä muita töitä, saatamme hyvinkin ratkaista asian!

Käytämme Sika-tuotteita ja työmenetelmiä.

YHTEYSTIEDOT

Helmikkalantie 18, 36420 Sahalahti

Petri Virtanen 0400 910 255 | petri.virtanen@pirkanmaanelementtisaumaus.fi
Tero Koivula 040 556 8559 | tero.koivula@pirkanmaanelementtisaumaus.fi